محل تبلیغات شما

چند مزیت برتر علمی مبتنی بر علمی دانه های کدو تنبل

 


تخم کدو تنبل ممکن است کوچک باشد ، اما آنها پر از مواد مغذی با ارزش هستند.

خوردن تنها مقدار کمی از آنها می تواند مقدار قابل توجهی از چربی های سالم ، منیزیم و روی را برای شما فراهم کند.

به همین دلیل ، دانه کدو تنبل با چندین مزیت سلامتی همراه است.

این موارد شامل بهبود سلامت قلب ، سلامت پروستات و محافظت در برابر برخی سرطانها است.

علاوه بر این ، این دانه ها را می توان به راحتی در رژیم غذایی خود گنجانید.

در اینجا چند مزیت برتر سلامتی دانه کدو تنبل که توسط علم پشتیبانی می شود آورده شده است.

1. پر از مواد مغذی با ارزش :


دانه کدو تنبل همچنین به عنوان "پیتیتا" شناخته می شود - اصطلاح اسپانیایی مکزیکی.

بر خلاف دانه های سفید سخت حاصل از کدو حلوایی ، اکثر دانه های کدو تنبل خریداری شده در سوپر مارکت پوستی ندارند.

این دانه های بدون پوسته به رنگ سبز ، مسطح و بیضی شکل هستند.

یک اونس (28 گرم) دانه کدو تنبل بدون پوسته تقریباً 151 کالری دارد ، عمدتا از چربی و پروتئین.

علاوه بر این ، یک وعده (28 گرم) شامل (1):

فیبر: 1.7 گرم
کربوهیدرات: 5 گرم
پروتئین: 7 گرم
چربی: 13 گرم (6 عدد از آنها امگا 6)
ویتامین K: ٪ از RDI
فسفر: 33٪ از RDI
منگنز: 42٪ از RDI
منیزیم: 37٪ از RDI
آهن: 23٪ از RDI
روی: 14٪ از RDI
مس: 19٪ از RDI
آنها همچنین حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان و مقدار مناسب اسیدهای چرب اشباع نشده ، پتاسیم ، ویتامین B2 (ریبوفلاوین) و فولات هستند.

دانه کدو تنبل و روغن بذر همچنین بسیاری از مواد مغذی و ترکیبات گیاهی دیگر را نشان می دهد که نشان دهنده فواید سلامتی است (منبع 2Trusted ، منبع 3Trusted).

خلاصه
دانه کدو تنبل سرشار از آنتی اکسیدان ها ، آهن ، روی ، منیزیم و بسیاری از مواد مغذی دیگر است. هر اونس (28 گرم) حاوی حدود 151 کالری است.
2- از نظر آنتی اکسیدان ها زیاد است
دانه کدو تنبل حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتنوئیدها و ویتامین E (منبع 4 ، 5 ، 6Trusted) است.

آنتی اکسیدان ها می توانند التهاب را کاهش داده و سلولهای شما را از رادیکالهای آزاد مضر محافظت کنند. به همین دلیل است که مصرف غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان می تواند در برابر بسیاری از بیماری ها محافظت کند (منبع 7Trusted).

تصور می شود که مقادیر بالای آنتی اکسیدان موجود در دانه کدو تنبل تا حدودی مسئول تأثیرات مثبت آنها بر سلامتی است.

در یک مطالعه ، روغن دانه کدو تنبل باعث کاهش التهاب در موش های مبتلا به آرتروز بدون عوارض جانبی شد ، در حالی که حیوانات به یک داروی ضد التهابی عوارض جانبی جانبی را تجربه می کنند (8 منبع معتبر).

خلاصه
دانه کدو تنبل پر از آنتی اکسیدان است که ممکن است به محافظت در برابر بیماری و کاهش التهاب کمک کند.

3. با کاهش خطر برخی از کانکرها مرتبط شده است
رژیم های غذایی غنی از تخمه کدو با کاهش خطر ابتلا به سرطان معده ، ، ریه ، پروستات و روده بزرگ ارتباط دارد (5).

یک مطالعه بزرگ مشاهده ای نشان داد که خوردن آنها با کاهش خطر ابتلا به سرطان در ن یائسه همراه است (منبع اعتماد 9).

آنچه شما باید در مورد روغن Hyssop بدانید

چند روش استفاده از روغن معدنی

آیا باید از روغن کلزا استفاده کنید؟ تمام آنچه نیاز است بدانید

، ,کدو ,تنبل ,دانه ,آنتی ,اکسیدان ,کدو تنبل ,آنتی اکسیدان ,دانه کدو ,دانه های ,مواد مغذی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ شخصی